Historien bliver bedre og bedre med et ekstra krydderi som corsager

Den sidste weekend var flytteweekend for et vennepar. Det var rigtig sjovt og et par dage, vi nok ikke glemmer lige med det samme. Der blev tid til snak, god mad og drikke, mens vi pakkede løs. Der kommer nok også nogle anekdoter ud af weekende, da vi tabte en kasse, som viste sig at indeholde både vibratorer og corsager i forskellige udgaver. Det var ikke lige det, vi havde regnet med men det gav anledning til en masse latter.

Så nu hænger de på en historie, som bliver bedre og bedre for hver gang, den bliver fortalt. Den indeholder med sikkerhed ord som sexartikler eller sexlegetøj. Efterhånden så bliver historien udbygget og der kommer flere ting på. Jeg er ikke sikker på, at den er helt sandfærdig efterhånden, men den er god. Næste gang den bliver fortalt, indeholder den sikkert ord som vibratorer eller et andet ord for det samme – dildoer – som også kom på bordet i weekenden.

Forhåbentlig bliver det ikke en historie, som vi skal høre om igen og igen, for så kan det godt være, at vi alle bliver noget trætte af at høre om sexlegetøj og sexartikler hen over middagsbordet. Næste gang der er en i vennekredsen, som fylder rundt kan det være, at der også kommer en henvisning i form af gaver som dildoer i forskellige farver eller at man skal være iklædt corsager for at kunne deltage. Det er ikke sådan at have nogle spøgefulde venner, som sætter en ære i at holde historier i live og helst tilsætte lidt skæg og ballade som ekstra krydderi.