alufælge styler den lille bil for fedt

På nettet findes et bredt udvalg af billige dæk, der findes rigtig mange modeller og mærker og det er vigtigt at du finder det rette for dig og din bil. jeg har selv nogle rigtig gode oplevelseer med nettet. Og det gælder alt fra bestilling af bilsyn til køb af børnetøj og rejser. Hvis man tager sine forholdsregler, hvoraf nr. 1 er ser det for godt ud til at være sandt – så er det, det nok ! er den vigtigeste og det er uanset om man handler med alufælge, bleer eller mærkevarer.

Jeg har selv bestilt mine billige dæk, hos en leverandør som jeg fik anbefalet af en af mine venner, der kender en del mennesker i bil branchen. Der købte jeg nogle rigtig gode kvalitetsdæk fra Michelin, som er mit personlige farvoritmærke. Jeg bestilte også et sæt  alufælge, der skal afløse mine gamle stål fælge, der har været igang i hele vinteren.

Inden jeg fik bil har jeg aldrig skænet en fælg eller et dæk en tanke, jeg tror at jeg tænkte at det bare var noget en bil kom med når man købte den. jeg havde aldrig forestillet mig at det var en halv videnskab, som man var nød til at undersøge. Jeg er dog rigtig glad for at jeg har et værkstedmed tilknyttet bilsyn, der ved hvilke fælge, man skal bruge penge på og hvilke man ikke skal. Jeg har mange gange måtte ty til hjælp af mekanikere på det værksted, som jeg bruger til bilen.

jeg tror at jeg må erkende at man ikke jkan vide alt og det vigtigeste ved det, er at vide hvor man skal gå hen for at spørge, Hvor og hvilke dæk fra Michelin jeg bør købe. Ellers kan jeg anbefale at se efter i bil og motors blad eller i tænk og tests resultater.

Det at vælge alle sine kampe med omhu, er en vigtig ting her i livet, hvor så mange går ned med stress. Jeg tænker, lav det der interesserer dig og lad andre om at vide reste, for det er bedre at være en flok specialister end en flok alvidende stressede mennesker, der falder om kuld på skift.