Compas Congress Center

Mad ud af huset? Julefrokost ud af huset? Uanset hvad man vælger, om man vil holde julefrokosten i egne lokaler, eller om man i stedet vil benytte sig af at komme ud, så kan Compas Congress Center i Rødekro stå for det hele. Compas Congress Center byder på lækker buffet. Buffet Sønderjylland er lækkert, og der er virkelig kræset for alle retterne.

Hos Compas Congress Center i Rødekro er det muligt at leje sig ind i de skønne lokaler. Der er plads til spisende gæster fra 10 til op til 1200 personer! Således er der altså rum til både det mindre og intime selskab såvel som den helt store firmajulefrokost, hvor alle afdelingerne fra hele landet skal være med til at hygge sig. Julefrokost ud af huset er bare en af de ting, som Compas Congress Center tilbyder. Skal man holde jubilæum, bryllup, fødselsdag eller reception såvel som konfirmation, er det ligeså velkomment.

I køkkenet tilberedes der lækre retter, hvor der altid anvendes friske råvarer. Råvarerne er udvalgt specielt efter den gældende sæson, således at maden passer til årstiden. Kokkene hos Compas Congress Center får leveret friske råvarer dagligt, og det er garanti for, at alt hvad der serveres, altid er friskt.

Udover at være storleverandør til både mindre og større middagsselskaber både ind og ud af huset, kan Compas Congress Center også prale af at være en del af Compass Fairs ApS. Compass Fairs ApS er den største arrangør af messer i hele Skandinavien, og de kan hvert år byde op imod 400.000 gæster velkommen på sine messer rundt omkring i både Danmark, Tyskland, Sverige og Norge. Noge af de messer, som arrangeres herfra er eksempelvis outlet messer, antikmesser og bolig- og livstilsmesser.

Når det kommer til teknikken har Compass Fairs ApS også masser af kompetence og erfaring. Derfor kan man trygt lade sig servicere og rådgive af Compass Fairs ApS.