Få økonomien på ret kurs med et lån i friværdi

Mangler du lån i friværdi, men har banken sagt nej, så kig her.
Der kan være mange årsager til hvorfor banken siger nej, og ofte skyldes det uheldige omstændigheder i ens liv, som f.eks. skilsmisse eller andre større ændringer i livet.

Boligkredit tilbyder at hjælpe dig videre i livet, med et friværdi lån som er et godt alternativ når banken siger nej.

Andre muligheder for boliglån

Selvfølgelig er et traditionelt realkreditlån absolut den billigste måde at få finansieret sit boligkøb, men der er andre muligheder med sin friværdi. Boligkredit tilbyder lån i friværdi og en fornuftig boligfinansiering uden om banken.

Boligkredit er din næstbedste løsning, når det gælder lån til bolig. Hvad enten det gælder renten eller omkostningerne ved at etablere dit boliglån, er Boligkredit det bedste valg i forbindelse med alternativ finansiering og belåning af hus. Firmaet har 20 års erfaring i rådgivning om lån i fast ejendom. De står klar til at hjælpe dig sikkert videre, med et godt overblik, en god bolig og en fornuftig økonomi. lån i friværdi gennem Boligkredit giver dig det bedste alternativ.

Boligkredit ser på det enkelte menneske

Hos Boligkredit er der ingen firkantede kasser, som du skal passe ind i. De ser på den enkeltes økonomi, lytter og giver dig et ærligt svar. De vil gøre hvad de kan for at hjælpe dig videre i livet med en god boligløsning, og pege på løsninger frem for forhindringer.

Hurtig svar på din låneansøgning

Hvad enten du ønsker et boliglån, et tillægslån eller lån med sikkerhed i fast ejendom, har du mulighed for at sende låneansøgning direkte på boligkredit.dk, og du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål. Du får svar på din låneansøgning inden for få timer.

Har du spørgsmål om andre løsninger, f.eks. lånebevis, er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere.