Få skrevet den perfekt konfirmationssang

Søger du en god konfirmationssang til barnebarn, skal du besøge festsangetaler.dk.


Hos Festsangetaler kan du få skrevet en personlig konfirmationssang til barnebarn, som bliver husket og værdsat.

En sjov og kærlig, helt personlig konfirmationssang ? ja, en varm og munter sang til konfirmanden, er med til at gøre livets første store fest helt fantastisk og uforglemmelig.

Hos Festsangetaler.dk bestemmer du selv indholdet, baseret på de oplysninger, som du vil ha´ med.

Festsange & Taler har stor erfaring og har skrevet mange, mange konfirmationssange, og altid med udgangspunkt i de gode historier og de gode budskaber kunderne ønsker.
Har du ønsker til en sang eller tale, er det bare med at kontakte festsang & tale, så kan i få et samarbejde i gang om din tekst. Du fortæller, hvad du gerne vil ha´ med, disse oplysninger bruges til en personlig tale eller sang

Konfirmationssange til barnebarn fra bedsteforældre

Som bedsteforældre har vi et helt særligt og i mange tilfælde et meget nært forhold til konfirmanden. Vi har været der gennem hele det unge menneskes opvækst. Konfirmanden har betydet meget i vores liv, og omvendt.


Den personlige konfirmationssang skal skrives, og pyntes og serveres i en sangskjuler. Fra mormor og morfar, fra farmor og farfar eller fra bedstemor og bedstefar. Konfirmationssangen fra bedsteforældrene skal ikke mangle ? den skal være der, sød og sjov og kærlig ? sådan er vi mange, der har det. Vi gemmer nogle eksemplarer, for det tænker konfirmanden ikke nødvendigvis selv på lige nu og her. Men en skønne dag bliver den værdsat igen. Måske 10 år senere, måske 20, men værdsat bliver den helt sikkert igen. På en måde kan man altså sige, at der er dobbelt op på glæden over konfirmationssangen fra bedsteforældrene.

Tag en snak med Festsang & Taler, hvis du leder efter en sød og sjov konfirmationssang til barnebarn, eller konfirmationssang fra mor og far.