Fantastiske Nicolas Vahé produkter – online


Holder man af at prøve noget nyt og lækkert i sit køkken, kan det absolut anbefales at gå ind på Nordhjem.dk og kigge sig omkring i det kæmpe udvalg af dejlige nicolas vahe produkter, som findes derinde. Hvad enten man er på udkig efter lækre gourmetdelikatesser eller flot og funktionelt køkkentilbehør, så bugner shoppens hylder af begge dele. Et af de produkter, der er gået hen og blevet et stort hit, er det velsmagende Nicolas Vahé salt.

Hos Nordhjem kan man få en lang række af de dejlige kryddersalte på flaske, som er i en klasse for sig. For at gøre det praktisk at have saltene med sig, når man skal ud af huset på besøg hos moster, på picnic med familien eller til frokosten i pausen på jobbet, er der i toppen af hver flaske indbygget en kværn. På den måde er det både hurtigt, nemt og bekvemt at dosere, når man er undervejs med sin mad. Smagsvarianterne er velkomponerede og fulde af smag. Blandt dem, der føres i webshoppen, er: Skalotteløg og Rødbede, Hvidløg og Timian, Tomat og Herbes de Provence og det yderst populære Everyday Mix. Der er med andre ord mange muligheder for at kræse for smagsløgene. Hvordan man vælger at bruge dem, er naturligvis helt og aldeles op til én selv. Hvorfor ikke også bruge de skønne salte som gave? Der er ingen tvivl om, at de fleste kvinder og mænd vil synes godt om at blive begavet med en eller flere flasker Nicolas Vahé salt. Hvad for eksempel med at bruge saltet som en anderledes og skøn vært- eller værtindegave? Det er en delikatesse, der er pragtfuld til at peppe såvel almindelig hverdagsmad som festlige retter op med.

Foruden saltet fører man i shoppen masser af andre dejlige delikatesser og specialiteter fra Nicolas Vahé, ligesom man også har et godt udvalg af lækkert køkkenudstyr. Man behøver med andre ord ikke at gå tomhændet fra et besøg i shoppen.