Giv dine rum lysstyring

Sidst vi skulle skifte alle vores lamelgardiner ud, ville vi drage nytte af muligheden for en bedre kvalitet og udnyttelse af dem. Lamelgardiner kan købes i farver, som kan give en god lysstyring til værelset. Derudover giver det også en fuldstændig fred og isolering. Mere end nogensinde! Derfor valgte vi netop at vores gardiner skulle være lavet af lamel, så de kunne hjælpe med at styre lyset på vores værelser. De er virkelig nyttige, hvis du ønsker at dække sollyset, som oftest kommer ind i rummet ved høje eller brede vinduer. Lamelgardinerne har forbedret lyset i vores værelser på grund af deres størrelse. De kan også anvendes i de mindre vinduer, dog har vi kun valgt at bruge gardiner i vores store vinduer. Vi har købt vores nye gardiner her.

Gør dine rum lysere

Den mest populære farve af lamelgardiner der bliver brugt er hvid eller creme farve, men du kan også sagtens gå efter andre bløde farver. Vi valgte en creme farve, da den passede godt ind i vores indretning. I tilfælde af dit værelse er meget solrigt, så du kan vælge nogle mørke farver eller også stof farvede gardiner. Men hvis der ikke er tilstrækkelig lys i dit værelse, så vil jeg virkelig anbefale dig, at du foretrækker nogle lyse gardiner Derudover kan du endda spare på din el-og varmeregningen ved at skifte position på dine gardiner alt efter dit behov, for at lade lyset komme ind eller gøre det mørkere.

Skab privatliv

Nu bor vi heldigvis på en lille sidegade, men jeg kunne godt forestille mig, at I de byområder, hvor der ligger lejligheder lige ud til gaden, ville nogle gardiner lavet af lamel da helt klart være et glimrende valg, da disse giver et meget større privatliv. Lamellerne kan jo justeres alt efter hvor meget lys man vil have ind og hvor meget man skal kunne kigge ind.

Køb nogle gardiner i god kvalitet

Vi er super glade for vores køb af lamelgardiner og kan i hvert fald kun anbefale dig at købe nogle af lamel, hvis du ønsker en bedre justering af lyset og ikke mindst gerne vil have lidt privatliv. Som du kan se, er lamelgardiner meget alsidige og vil kunne passe til de fleste hjem. Hvis du er på jagt efter et gardin, der dækker hele dit vindue og som tilbyder så meget funktion som muligt, så er lamelgardiner det helt rigtige for dig.