Giv gaver med et praktisk formål

De fleste har nok prøvet at deltage ved forskellige kurser og konferencer, hvor man får alt for meget forskelligt fra virksomheder, som ønsker at gøre opmærksom på sig selv. Men der er ikke noget i vejen med sådanne firmagaver. Det er bare en rigtig god ide, at man tænker over, hvad det er man giver ud. Er det noget, som har relation til virksomheden, eller er det noget, som kan skabe en værdi for modtageren, sådan så man rent faktisk også tager tingen til sig, og benytter den. For som virksomhed er det jo det, man er ude på, når man bruger penge på at producere og uddele sådanne ting.

Noget som kan bruges til daglig

Det er altid en god ide, at vælge firmagaver, som kan bruges til daglig. Det kunne for eksempel være USB med tryk eller nøgleringe med logo. Rigtig mange bruger USB stik til at dele filer mellem forskellige maskiner, og derfor vil et USB med tryk være oplagt til dette. Så kommer man lige til at se logoet på den virksomhed som har skænket USB stikket hver gang man skal bruge det. En anden god ide er nøgleringe med logo, fordi de fleste har et nøglebundt, som de bærer rundt på til daglig. Også her har man en god mulighed for at gøre sin virksomhed synlig til hverdag.

Giv medarbejderne noget de kan bruge

Det er også en rigtig god ide, at dele firmagaver ud til de medarbejdere man har. Igen skal man tænke over at vælge noget, som giver værdi for medarbejderne. Altså noget som de kan bruge til daglig. Det kunne for eksempel være rygsække med logo på, som de kan bruge til når de går til og fra arbejde. Man kan selvfølgelig også bruge disse firmagaver, som en del af den daglige påklædning, så når andre ser medarbejdere, er man ikke i tvivl om, hvad for en virksomhed pågældende kommer fra. Man finder de forskellige produkter på .