Gode løsninger til at sikre byggepladsen

For at der ikke skal gå for meget Robin Hood i den, kan det ofte være smart at investere i en løsning til at holde de langfingrede ude. Mange byggepladser huser store lagre af materiel, der skal bygges af. Der ligger værdifuldt værktøj og står maskiner, der skal bruges i byggeriet. Sådan et mellemvarelager kan præsentere en stor værdi på mange måder. Derfor kan det være fornuftigt at få rådgivning om, hvilken afskærmning, der matcher byggepladsens behov.

Professionel rådgivning

Byggepladsghen.dk har flere forskellige løsninger i god kvalitet. Byggepladshegn.dk er en del af PIThegn, der leverer mange forskellige hegnstyper til andre behov end byggepladsens, men hos byggepladshegn.dk er der alene fokus på byggepladsen. Det er specielt flytbare hegn, der kan bruges til afspærring af byggeområderne i bestemte tidsrum. Da de således er flytbare, nemme at holde rene og pæne, så kan det sjældent betale sig at leje.

Hegn i moduler

Hegnene sælges i moduler og kan også bruges til andre formål, f.eks. som publikumshegn, ved trafikregulering eller som en midlertidig vejafspærring. Hegnsmodulerne er nemme at flytte og kan kombineres med låger og porte. På den måde kan én investering bruges til flere formål. Hegnsmodulerne findes i flere forskellige størrelser, som alle vejer under 10 kg. Efterhånden som arbejdet skrider fremad kan hegnene flyttes eller udvides.

Hegn som passion

Der er ingen tvivl om, at byggepladshegn.dk aka PIThegn har en stor passion for hegn. Med deres mere end 25 års erfaring har de et godt fundament for at rådgive en hvilken som helst virksomhed, når det gælder om at afskærme for uvedkommende. Er man i tvivl om, man har brug for et hegn, så er der meget at hente på deres hjemmeside, der viser billeder og giver eksempler på, hvilke formål modulhegnene kan bruges til.