Har du sikret dig med akasse og fagforening

Hvis du er i job, og ikke har haft problemer med arbejdsløshed. Så synes du måske også, at det lyder en lille smule kedeligt, når snakken falder på akasse og fagforening. For det er sjældent noget, man rigtig har overvejet, før man står i en situation, hvor man har brug for hjælpen. Men derfor gør det jo ikke noget, at være lidt på forkant, og allererede nu tjekke mulighederne for at være godt dækket ind. Det kan man blandt andet gøre, hvis man klikker sig ind på hjemmesiden https://www.ase.dk/. Her kan du finde alle de praktiske oplysninger om fagforening og a-kasse, som du har brug for.

Benyt dig af den gode vejledning

En ting er at kunne få hjælp, når man står uden job. Men når man er medlem af en fagforening eller en akasse, så er man også berettiget til forskellige former for hjælp. Det kan være vejledning i forhold til karriereskift, det kan være lønforhandling eller andre situationer, hvor man har brug for den praktiske viden. Når man har betalt for medlemskabet har man gratis adgang til alle disse fordele, og det skal man også huske at benytte sig af. Både når man sidder i job, og selvfølgelig også når man er er ude på jobmarkedet og lede efter et arbejde.

Få alle de praktiske informationer her

Overvejer du at melde dig ind i ase a-kasse og fagforening eller bare en af delene. Så kan du læse alle de praktiske informationer, du sikkert må være interesseret i at vide noget mere om. For eksempel hvad det månedlige kontingent koster. Hvad et medlemskab indebærer. Hvor du finder de lokale centre og så videre. Der er mange detaljer, man gerne skal have på plads, inden man kaster sig ud i et medlemskab. Og dem kan man altså alle sammen få styr på her. Så det er bar med at komme i gang. Man ved aldrig, hvornår man får brug for hjælpen nemlig.