Lys i spejl er en uundværlig ting

Den anden dag, da jeg skule plukke øjenbryn, stod jeg endnu en gang og brokkede mig over, at vi ikke har ordentligt spejl lys. Det er aldrig til at se det man skal, og bruge lyset, som det egentlig er tænkt. Derfor har jeg også længe ønsket mig et ordenligt spejl lys. Men min kæreste kan ikke lige se, hvorfor vi har brug for sådan et. Det kan jeg selvfølgelig også godt forstå, da han jo aldrig benytter sig af et lys i spejl. Men hvis han nu gjorde, ville han også vide, hvor irriterende det er, ikke at have et ordentlig spejl lys. Vil han måske ikke gerne have, at hans kæreste har flotte øjenbryn.

Lokker med billige køkkenvaske

Jeg tænker at bestille et fra nettet, da jeg har set, at man i samme omgang kan få nogle billige køkkenvaske med. Og jeg ved nemlig, at min kæreste går og pønser på nogle nye vaske til nyt køkken. Så hvis jeg nu kunne lokke med, at han også fik noget ud af det. Var det måske en smule lettere, at overtale ham til, at vi simpelthen bliver nødt til at investere i noget ordentlig lys til spejlene. Da jeg forlagde ham ideen, var han heldigvis med på den, og det krævede faktisk slet ikke så meget overtalelse, som jeg havde frygtet. Men det var jo selvfølgelig nok, fordi han selv kunne se en fordel ved det.

vaske til nyt køkken