Microsoft Navision

Navision eller Microsoft Dynamics Nav som det også kaldes, er et af de mest anerkendte økonomisystemer, som bruges af store såvel som små virksomheder. Navision egner sig som sagt til alle størrelser af virksomheder, men er særligt egnet til de virksomheder, som beskæftiger sig med service, produktion og handel. Dermed ikke sagt, at det ikke kan bruges af andre virksomheder, det kan det sagtens.

Nav, Dynamics Nav, kært barn har mange navne, og for at det ikke skal være løgn, har det faktisk skiftet navn igen. Det gjorde det tilbage i oktober måned 2018, hvor navnet kom til at være Dynamics 365 Business Central, hvilket skal ses i lyset af, at Microsoft har hele sin totalløsning indenfor tekstbehandling, regneark og meget meget mere, nok bedre kendt under det mere nutidige navn Microsoft Office 365. Det er her vigtigt at understrege, at programmet stadig bygger på den velkendte platform, som Dynamics Nav også var bygget på, så på den del er der intet, som er ændret.

Hos ERP-gruppen, som er et IT-konsulenthus beliggende flere steder i Danmark, yder man support på Dynamics 365 Business Central. Konsulenthuset har over 15 års erfaring, og det er blandt andet kundernes garanti for, at der ydes god service og kompetent rådgivning. Supporten hos ERP-Gruppen kan kontaktes alle hverdage fra klokken 8:00 om morgenen. Mandag til torsdag er der åbent frem til klokken 22.00 og fredag, er der åbent frem til klokken 15:00.

Har man brug for decideret uddannelse i Microsoft Dynamics, tilbyder ERP-Gruppen også uddannelse heri. Således kan man altså få sine medarbejdere i virksomheden klædt langt bedre på til at bruge programmet, ligesom der kan være både tid og penge at spare, hvis man sørger for, at sine medarbejdere er godt nok uddannet til at kunne begå sig i programmet. Det er en fordel både for medarbejderne og for virksomheden.