Snus tagning i skandinavien

Rygning er på vej ned i Skandinavien, men det betyder ikke, at folk her ikke nyder et godt nikotinfix. Faktisk er mange mennesker i Skandinavien begyndt at bruge snus, et røgfrit tobaksprodukt, for at få deres nikotinfix.

Snus er en slags fugtigt snus, og det har eksisteret i århundreder. Det er lavet af malet tobak og sælges normalt i små poser, som man putter i munden. Når du bruger snus, lader du tobakken absorbere fugten fra din mund, og så sutter du på den som en bidering. Herved frigives nikotin i din blodbanen.

Der findes to hovedtyper af snus: løs snus og snus i pose. Løs snus er lavet af tobak, der er blevet formalet til et pulver. Pouch snus er lavet af tobak, der er blevet hakket i små stykker og derefter presset sammen til poser.

Snus er populært i Skandinavien, fordi det er meget mindre skadeligt end rygning. Det producerer ikke nogen af de skadelige kemikalier, der findes i cigaretrøg, og det skaber ikke nogen af de affaldsprodukter, der er forbundet med rygning. Snus producerer heller ikke nogen af de dårlige lugte, der er forbundet med rygning, så det er meget mere diskret end cigaretter.

En anden fordel ved snus er, at det ikke er vanedannende. Du kan bruge det så meget eller så lidt, som du vil, uden at bekymre dig om at blive afhængig af det. Du kan købe LYFT online.

Ud over at være populært i Skandinavien er snus også populært i andre dele af Europa. Faktisk er Sverige det eneste europæiske land, hvor snus er lovligt.

Hvorfor er snus så populært?

Der er mange grunde til snus’ popularitet. Nogle mennesker synes, at det er en mere diskret måde at bruge tobak på, da det ikke kræver spytning eller cigaretternes afslørende lugt. Andre synes, at det giver et mindre hårdt nikotinbølgerum end rygning, og andre igen sætter pris på, at det ikke udgør de samme risici for mundhygiejnen som rygning. Uanset årsagen er der ingen tvivl om, at snus er blevet et af de mest populære tobaksprodukter på markedet i dag.