Kjolehimmel for plus size kvinder

Uanset hvilken størrelse dit tøj viser i kraven, fortjener enhver kvinde og pige at kunne finde en kjole, der passer til lige netop hendes figur og kurver. Med et tøjlager på 2000 små og store kjoler, er TP Kjoler et sandt tøjmekka for alle kjoleelskere. Hvad end du leder efter en ny trendy kjole til kontoret eller den perfekte gallakjole til at danse i, har TP Kjoler dig dækket.

Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvilken facon, længde og mest af alt design vil komplemente-re ens krop bedst muligt. TP Kjoler tilbyder derfor gennemgående vejledning, både i deres fysiske butik og på deres webshop, for at sikre, at du finder lige præcis den kjole, du går og drømmer om. Generelt er TP Kjolers hovedmission hele tiden at kunne tilbyde et bredt kjolesortiment, som kan falde i enhver tøjsmag. Din størrelse bør aldrig være en hindring i at finde en smuk kjole, du føler dig tilpas i. Af den grund tilbyder TP Kjoler ligeledes et udsøgt hav af flotte store kjoler i diverse farver og faconer. TP Kjolers plus size sortiment er samlet under deres mærke Miss Plus.

Miss Plus kjoler til alle lejligheder og aldre

I 2015 åbnede TP Kjoler for deres virksomhed Miss Plus, hvilket tilbyder en bred vifte af store kjoler til både piger og kvinder i plus size kategorien. Miss Plus er fokuseret på at levere kjoler, der sikrer kunden den bedste kvalitet og pasform. Derfor er forretningen yderst selektive, når det kommer til at udvælge deres leverandører. I skrivende stund sælger de således tøj fra syv brands; Shail K, Jadore Curved, Nox Anabel, Kivonna, Faviana Plus Size, Juno og Eva U.S.A. Alle sammen tøjmærker, der er kendte for at leve-re flotte designs rangerende fra det cool til det mere klassiske.

Gå selv på opdagelse i Miss Plus?s flotte kjolesortiment og lad dig inspirere på plus size kjoler
Måske finder du endda din næste kjole til garderoben.