Stort udvalg af professionelle fotos til din blog eller website

Som blogger eller administrator af en webside, står man ofte og mangler flotte fotos til illustration. Det er en kendt sag, at flotte illustrationer i form af fotos, er en fantastisk måde at sælge sit produkt eller blog på. Det skaber opmærksomhed og øger konkurrenceevnen.

Hvis man ikke lige har hverken tid eller mulighed for at selv kreere sådan nogen fotos, har man muligheden at købe fotos online. Hos jacob lund er der gallerier med tusindvis af fotos, opdelt i katagorier, således at man kan finde præcis det foto man søger.

Lunds photo webside rummer stort udvalg af fotos, og der kommer hele tiden nye til. De er opdelt i mange forskellige kategorier, og der er desuden mulighed for at søge efter præcis de fotos der vil passe til dit behov.

Jacob lund er en af mange Stock photography sites, som tilbyder stort udvalg af fantastiske smukke billeder. Kategorierne er mange, og der gives desuden mulighed for at man kan forespørge på et motiv som ikke findes i galleriet, og derefter bestille det. På den måde kan man finde lige præcis det foto man søger, også selvom det måske er et atypisk foto der ikke lige ligger i et standard galleri.

Licens

Når man har fundet de fotos man ønsker at købe, kan man vælge sig en licens. Der er 3 forskellige muligheder for licens, og du kan vælge hvilken der passer dig bedst. Hvis du har en blog, kan du anvende f.eks. Standard licens, som giver dig lov til at anvende billederne kommercielt, men med begrænsninger. Ønsker man ubegrænset adgang, eller eksklusivitet, kan man vælge enten Extended licens eller Buyout licens. Sidstnævnte giver eksklusivitet, hvilket betyder at billedet bliver taget ud af galleriet og derved er det kun dig der har adgang til det, og kan bruge det på din blog eller website og gøre den smuk og professionel.