Tandlæge med social ansvarlig og bæredygtig profil

Pas godt på dine tænder

For at bevare sunde, stærke tænder i lang tid, er det vigtigt med god tandpleje og sund mundhygiejne. Det tager ikke meget mere end fem minutter dagligt at passe godt på dine tænder, og så sparer det dig samtidig for både smerter, dårlig ånde og grimme skavanker.

Langt de fleste af os børster vores tænder flere gange dagligt – alligevel er der rigtig mange af os, som ikke har den bedste mundhygiejne. Det hænger blandt andet sammen med, at vi simpelthen ikke børster godt nok. Alle tænder skal børstes på alle overflader, og det skal være en lille blød børste og små cirkelbevægelser. En elektrisk tandbørste er en god hjælp, som du bare kan føre rundt i munden, den laver selv cirkelbevægelserne. Brug af tandtråd, tandstikker eller en mellemrumsbørste er også en rigtig god ide til at få fjernet snavs og bakterier mellem tænderne. Sjusk og mangel på grundighed er ifølge Dansk Tandplejerforening den primære årsag til huller i tænderne og tandkødsproblemer.

Tandlæge Vangede

Populær tandlæge i Lyngby

Søger du en tandlæge i nærheden af Vangede, er Vores Tænder i Kongens Lyngby et besøg værd. Her er tandlæger og tandplejere erfarne og kompetente, og praktiserer skånsom behandling, med udgangspunkt i den enkelte patient, og giver dig en professionel og omsorgsfuld behandling, du kan være tryg ved.

Tandlæge Vangede

Bor du i Lyngby, Vangede eller en af de andre nærliggende byer, så er VORES TÆNDER et trygt og oplagt valg. Klinikken er placeret et stenkast fra Lyngby Station og jernbanepladsen, og er derfor nem at komme til hvis du bor i Lyngby og omegn.

Her tilbydes både akut lægetid og en lang række behandlinger mod tandsygdomme samt kosmetiske behandlinger. Lider du af tandlægeskræk, sørger vi for at du føler dig tryg hele vejen, og vi ved hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig til at blive tryg ved at komme til tandlæge.