Tandlægerne ved Søerne

Leder man efter en billig tandlæge i Østerbro, så kan man med rette tage et kig på Tandlægerne ved Søerne. Tandlægerne ved Søerne er en Tandlæge i Østerbro, som ligger tæt ved søerne i København. Et af deres varemærker er, at de tilbyder en kvalitetsbevidst og kompetent tandpleje, men hvor priserne ikke er i top, som de ellers hurtigt kan være, når man skal til tandlæge.

Udover at have åbent i hverdagene, har Tandlægerne ved Søerne også udviddede åbningstider. Det betyder, at de holder åbent i weekenderne såvel som i helligdagene. I hverdagene er der åbent til klokken 20:00 fra mandag til torsdag og fredag helt frem til klokken 18:00. Lørdag og søndag er der åbent til klokken 15:00. Her skal det siges, at de ikke opkræver ekstragebyr, hvis man besøger klinikken i de udviddede åbningstider såvel som på helligdage. Så hvis man har akut brug for tandlæge, så kan Tandlægerne ved Søerne være et billigere alternativ til tandlægevagten. Hvis man har akut brug for tandlæge, så behøver man ikke at være en af de patienter, som normalt er tilknyttet klinikken.

Tandlægeklinikken har en central beliggenhed, hvor det er nemt at komme til, uanset om man er på gåben, om man kommer med bus eller tog, eller om man tager bilen. Tager man bilen, kan man parkerer i et parkeringshus, der ikke ligger langt fra klinikken, og er man på cykel, har klinikken sågar cykelparkering i gården.

Hvis man gerne vil have et kig på, hvad prisleje som klinikken ligger på, inden man tager kontakt, kan man med rette klikke sig ind på hjemmesiden www.tandnet.dk som er klinikkens hjemmeside. Her kan man også læse mere om klinikken, samt hvilke tandlægebehandlinger klinikken udfører.

Hvis man efterfølgende eller måske allerede nu ved, at Tandlægerne ved Søerne skal være ens tandlæge, kan man via hjemmesiden bestille en tid.