Thermobeton – en tidsbesparende løsning

Betonen er en gammel opfindelse. Helt tilbage i Oldtidens Grækenland, blev et noget lignende materiale fremstillet. Det blev anvendt til bygningsværker, akvædukter og broer. Under 2. verdenskrig blev beton brugt meget flittigt – beton blev bl.a. anvendt til bunkere, veje, bygninger og meget andet. Og det står der endnu. Det er utrolig holdbart, slides ikke og forgår ikke. I dag anvendes materialet stadig i stor stil, især i byggebranchen. Rigtig mange virksomheder, nybyggerhuse mv. har rå Betongulve anlagt.

Fantastisk til isolering af undergulve

Det kan ofte være en tidsbesparende løsning at vælge Thermobetongulve, som underlag for flydemørtel. For det første er Betongulve særdeles velegnet til isolering af undergulve, for det andet, er det rigtig godt til trinlydsdæmpning og udjævning af store niveauforskelle.

OL Gulve kan udlægge op til 50 m3 pr. time – også i svært tilgængelige områder. Med pumpebilen undgås spild og bortfløjne polystyrenkugler, som anvendes til isolering. En perfekt undergulvskonstruktion er alfa og omega for et godt slutresultat. OL Gulve anvender altid kun produkter af den bedste kvalitet – din garant for en undergulvkonstruktion af den absolut bedste kvalitet.

Et gulv, der holder år efter år. Årti efter årti. Præcis som de gamle bygningsværker i Oldtidens Grækenland og Tyskland under 2. verdenskrig. Her er der blot kælet for de mere æstetiske og funktionelle aspekter, så du også får indbygget varmegulve, flot design, afdækning af rør- og elinstallationer i undergulvet, så fremtidige tidskrævende isoleringsarbejde kan undgås – og evt. andre kærkomne detaljer, som kan være en mulighed med et betongulv eller et thermobetongulv. Inden opstart vil behov og funktioner altid blive afdækket – så eventuelle særlige krav kan blive imødekommet.