Forkæl din hest  

For mange er hesten deres bedste ven. En hest er ikke som en kat; sin egen. En hest knytter sig til sin rytter og reagerer på rytterens adfærd. Hesten kræver en del pleje og motion, hvilket også gør ridning og hestepleje til et af de områder, hvor der er mange udbydere inden for udstyr rettet mod ridning og hestepleje. Hos Happy Horse i Skærbæk tæt på Fredericia finder man butikken, som sælger tøj, sko, rideudstyr og plejemidler til en pris så alle interesserede har mulighed for at være hestens bedste ven. Happy Horse er både fysisk butik og en internetbutik, og derfor kan hele Danmark få fornøjelsen af et bredt udvalg af brands til fornuftige priser.

 

Hesteklipperen du må eje

Happy Horse anbefaler på deres hjemmeside en Avalon hesteklipper, der kan hjælpe med at klippe hesten til en billig penge. En af grundene til at hestene konstant skal være veltrimmede er, at de ikke skal blive forkølede eller få kolik ved forkert temperatur. Derfor tager klipningen hensyn til deres svedproduktion under træning. Sommeren kræver en anderledes klipning end vinteren, og det er vigtigt, at hestene ikke bliver for varme under træningen om sommeren, samt at de ikke bliver for våde og kolde om vinteren.

Happy Horse til en Happy Rider

Happy Horse har et bredt udvalg af rideudstyr, da butikken ønsker at imødekomme et bredt kundeflow. Der skal både være til den garvede og kræsne rytter, men også til begynderen der først skal danne sig et indtryk af interessefeltet. Internetbutikken holder sig løbende opdateret med tilbud og nyheder, og på den måde er der hele tiden liv inden for feltet. Ud for hvert produkt er der en lille beskrivelse, der understøtter den hesteinteresserede i salgsprocessen. Skulle der være nogen tvivl om produkterne, står butikken til rådighed med mere information. Er man så heldig at bo i nærheden af den fysiske butik, så der det muligt at leje et lækkert lokale til et arrangement, hvor man samtidig får 20% på køb i butikken. Der skal blot samles minimum 12 personer.

 

Den perfekte gave

Mange ryttere ønsker sig rideudstyr som gave, og Happy Horse har lavet et par muligheder. Enten kan man købe et traditionelt gavekort, eller også kan man købe en Lykkepose med alverdens godter til den rideinteresserede.