Børnetøj – Skal til barnedåb og giver børnetøj

Min ungdomskammerat har fået den sødeste lille datter, og hun er hel vild glad for hende. Det er ved at være 2 måneder siden hans lille prinsesse kom til verden, når du har hun to prinsesser hjemme. Jeg har besluttet mig til, at hun skal have børnetøj i dåbsgave af mig.

Jeg har i en lang periode, gået og tænkt over hvad jeg skulle have prinsessen i dåbsgave, men heldigvis så er jeg kommet frem til, at hun skal have noget lækkert børnetøj i gave. Det har været en beslutning der har været længe undervejs, min mine tanker har gået lidt på, at nu er hun jo en pige, og hvad er så mere naturligt at give end noget lækkert børnetøj.

Jeg ved ikke så meget omkring børnetøj, da jeg ikke selv har børn. jeg har dog hygget mig rigtig meget ved at gå i mange forskellige butikker, for at finde det helt rigtige prinsesse tøj til lille pigen. Ja nu siger jeg lille pigen, for jeg må faktisk ikke få at vide hvad hun skal hedde. Jeg har overvejet gennem en periode, hvad jeg skulle købe indenfor børnetøj, men det har været lidt svært. Jeg har dog fundet ud af, at Molo børnetøj laver noget hel vild fedt, så jeg har derfor besluttet mig til, at det skal være noget derfra. Jeg har faktisk også set lige præcis det sæt derfra det skal være, så nu skal prinsessen have Molo børnetøj, så må vi håbe det bliver et stort hit.