Til vinter skal jeg have Randeres handsker, de er virkelig stilede

Jeg har været på nettet for at købe lækre smykker her inden jeg skal på ferien i påsken. Af en eller anden grund elsker jeg at have smukke smykker med på ferie. JEg tænker at det skyldes at man gerne har mindre tøj på og har en brun hud når man er syd på.

Derfor har jeg været på nette for at finde lækre tim og , det er i den grad lykkedes, for jeg har købt alt fra stine a  til julie sandlau smykker og andre smukke acccesorries.

Først vidste jeg ikke lige hvilken stil jeg skulle lede efter men så sendte min veninde Malene mig et link hun havde fundet i bladet IN, og jeg skal love dig for at der er mange lækre smykker i den webshop. De forhandler også tørklæder, bælter og mobil takser i mærker som stylesnob, det fede er at stylesnob og Stine A er danske designere, med en virkelig lækker stil der er meget nordisk i designet.

Jeg fandt rigtig mange ting som er skevet på min ønskeseddel, men heldigvis er det ikke lige sæson for randers handsker lige nu, men når det bliver køligt igen er det helt sikkert at jeg skal have mig et par randers handsker. Jeg er vild med deres skindkvalitet og jeg synes de er rigtig flotte og når jeg har fødselsdag om et par måneder er det helt sikkert at jeg øsnker mig nogle af deres lækre bælter.

Det at bruge bælter som  acccesorries, er superhot og ser knaldgodtud, det kan pifte et hvert outfit op på den smarte måde.

I febuar fik jeg et meget smukt sæt julie sandlau smykker af min kæretste og jeg har set at de også forhandler det mærke på denne hjemmeside, og jeg kan kun anbefale andre at gå ind at se på deres smykker, der bare er så flotte og elegante, og tit med nogle gode kombinations muligheder. Dette er en hjemmeside for enhver pige med god smag eller en evt. kæreste der mangler inspiration.