Elektroterapi frem for medicin

Lændesmerter, diskusprolaps og ondt i ryggen er nærmest en folkesygdom. Mange lever med daglige smerter, og indtager store mængder smertestillende medicin. Men måske du kan undgå medicinen og alle dens bivirkninger?
Ifølge et stort forskningsprojekt ved Syddansk Universitet, viser det sig at lænde- og rygsmerter i stedet bør behandles med træningsøvelser og fysioterapi frem for medicin og operation.

Elektroterapi har været anvendt og anerkendt i mere end 100 år, og betragtes verden over som en af de mest effektive og positive behandlingsmetoder til behandling af forskellige smerte- og muskelrelaterede sygdomme.

Med elektroterapibehandlinger opnås en forøgelse af blodcirkulationen i de behandlede områder, således at mængden af affaldsstoffer og mælkesyre, der borttransporteres øges markant. Samtidig medfører de rytmiske sammentrækninger, at der bliver løsnet op for muskelspændingerne.

En ekstra smertelindring opstår, fordi impulserne stimulerer kroppens produktion af endorfiner (kroppens eget smertestillende middel), det er uden de bivirkninger, du kender fra piller og anden medicin.
Et effektivt supplement til behandling for ondt i ryggen eller efter diskusprolaps. Alternativ smertebehandling med el stimulation er ikke noget nyt, men Tenso gør det væsentligt nemmere. Enheden er kompakt og du bruger din smartphone til at kontrollere tid og styrke. Derved kan du altid have Tenso ved hånden, når du har ondt i kroppen og skal ikke først finde en kuffert fyldt med ledninger. Led- og muskelsmerter kan lindres ved frekvent brug af et tens apparat, og det bliver ikke nemmere end med Tenso.

behandling via tens

Ligeledes kan brugen af TENS i smertebehandlingen, f.eks. som en del af fysioterapien have en komplementerende lindrende effekt, således at man ikke risikerer at sygeligegøre mennesker, der i realiteten kunne leve et godt liv trods deres kroniske smerter.

Et medicinfrit alternativ

Tenso er et medicinfrit alternativ og kan anvendes mod: Inflammatoriske tilstande, muskel- og fiberskader, neuromuskulær kontrol efter lammelse, smertelindring, hævelser / ødem,musklespændinger,spændingshovedpine, overbelastningsskader og psykologisk afslapning.