Ferie i bedstes feriehus mallorca

Mine bedste forældre har det lækreste feriehus mallorca, som min kæreste og jeg lånte denne sommerferie. Normalt plejer hele min familie, at tage ned i hendes ferielejlighed mallorca, for at komme væk fra alt stress og jag, men i år havde mine forældre desværre ikke tid, til at tage særlig meget sommerferie, så jeg besluttede mig i stedet derfor, at spørge bedste, om min kæreste og jeg ikke måtte låne hendes feriebolig mallorca. Det måtte vi heldigvis godt, så derfor var det eneste vi behøvede bare, at sidde derhjemme og bestille nogle flytbilletter.

feriehus mallorca findes her

Befriende at rejse

Det er så befriende at rejse på den måde, når man slet ikke behøver at tænke på meget mere end ens flybilletter, da vi jo allerede havde et feriehus mallorca. Så kunne vi bare pakke vores kufferter og tage afsted til syden. Feriehuset som min bedstemor og farfar ejer ligger meget centralt og er kæmpestort. Der er endda egen pool til huset. Ulempen kan jo så være for nogen, at man selv skal lave mad der. Det nød min kæreste og jeg dog. Vi handlede ind i det nærliggende supermarked og stod hver aften sammen, for at kokkerere noget mad. Nogle aftener tog vi dog også ud og spiste. Men det var befriende, ikke at være afhængig af, at skulle spise på et bestemt tidspunkt.