Find den perfekte konferencestol

Er du på udkig efter konferencestole, skal du kigge forbi webshop.reick.dk

Når man er til konference, er det vigtigt at man sidder i en god konferencestol, for det er ofte mange timer man sidder.
Hos Reick kontormøbler har de et rigtig stort udvalg af behagelige og ergonomiske konferencestole, og her kan du helt sikkert finde den rigtige stol for dig.

Udover mødestole, har Reick også stort udvalg i kontormøbler.

En kontorstol har stor betydning

En funktionel kontorstol betyder alt for din hverdag, når du bruger det meste af dagen ved et skrivebord. Den skal kunne justeres korrekt og være behagelig og ergonomisk bygget, så du får den bedste komfort og kan holde en korrekt siddestilling. Udover det, er det også lækkert med et smukt design på arbejdspladsen, så din kontorstol passer ind i resten af arbejdspladsens indretning.


Reick Kontormøbler har et stort udvalg af kvalitets skrivebordsstole til dit kontor. Der er klassiske modeller uden armlæn og mere ergonomiske modeller med høje armlæn og nakke- og lændestøtte samt sadelstole, benhvilere og knæstole.

Kinnarps kontorstole

Kontorstole fra producenten Kinnarps, er ergonomiske og af høj kvalitet. Her får du en god kontorstol, som du kan sidde på i mange timer hver dag. En stol, der er med til at give dig den rette holdning – og ikke mindst, passer på din krop, så du undgår fastlåste arbejdsstillinger med efterfølgende smerter i ryggen, lænden og skulderen. Stolen har et ryglæn som er nem at indstille i højden, så du får den helt rigtige støtte i ryggen. En vippefunktion, der er også er med til at holde kroppen i bevægelse, som ergoterapeuter anbefaler.

Hos Reick Møbler finder du et stort udvalg af kvalitets kontorstole. Kontorstole med og uden armlæn, nakkestøtte, i mange forskellige materialer, med og uden polstring – kort sagt, der er kontorstole til ethvert behov.