Kærlige relationer er en sikker vej til et stærkere og større liv

Jo bedre søvnmønster du har, des bedre har din hjerne ? og din krop ? det. Det siger måske sig selv. Men det er et af de allervigtigste forudsætninger for at ?virke? som menneske. Du har sikkert oplevet tidspunkter, hvor du har sovet dårligt og hvor svært det så har været at komme igennem en dag. Man kan også træne sig selv i negativ retning, så hvis dette dårlige søvnmønster fortsætter, så kan man rent faktisk vænne sig til det.

Det betyder desværre ikke, at det så bliver sundere for dig. Tværtimod. Hvordan du får den bedste søvn, er meget individuelt, men der er flere tilgange. Motion hver dag eller hver anden dag, bare 20 min. til en halv time, hvor du får pulsen op. Du behøver ikke at bruge timer hver gang. Det er helt ok med kort tid, når du bare øger intensiteten. Mad er også meget vigtigt.

Andre ting du kan gøre er at slukke tv, computer og telefon. Forskning viser, at jo mindre vi hænger ved tv´et, jo mere glade bliver vi. Jo mindre tv vi ser, des mere taler vi sammen. Jo mindre tid vi bruger på at sms´e, facebokke og lignende, des mere tid bruger vi på ?levende? mennesker. Jo mere vi går ud og er sammen med andre, des mere og tættere knytter vi os sammen. Og tætte, kærlige relationer er en sikker vej til et stærkere og større liv.