Har du mad med på farten?

Nogle mennesker kan godt blive ret umulige, når de ikke får mad. Sådan kan jeg for eksempel godt selv blive, hvis man lige pludselig bliver virkelig sulten. Det kan nærmest føles sådan helt ulideligt for mig, at komme igennem et eller andet, hvis jeg går med sådan et stort og gabende hul i maven. Så kan jeg ligefrem blive modbydelig og sige ting, som jeg i virkeligheden ikke mener.

Derfor har jeg altid en snack på mig

Af den årsag, har jeg også altid en snack på mig, når jeg er på farten. For hvis den pludselige sult lige pludselig opstår, så har jeg brug for lige at kunne tage en pause, og få lidt mad indenbords. Ellers ender jeg bare som et monster, der ikke er til at være sammen med. Hvilket jeg heller ikke ønsker for mine omgivelser. Det er nemlig ikke rart at være sammen med en, som bare er sur, og som er svær at stille tilfreds, fordi personen bare er sulten.