Tænker du på miljøet i din dagligdag

Selvom jeg nogen gange godt kan synes, at det er en smule svært, at tænke miljø ind i alle de ting man gør. Så prøver jeg alligevel at gøre mit bedste, når jeg tager forskellige valg, eller bare handler i al almindelighed i hverdagen. Det kan for eksempel være i forhold til at vælge økologiske varer, når jeg handler. Eller at jeg prøver at forbruge mindre, når jeg har muligheden for det. Men det er bare ikke altid så nemt.

Få gode tips online

Jeg har dog opdaget, at man kan få forskellige gode råd online, hvis man kigger på miljøvenlige tips. For her kan man få gode ideer til, hvordan man kan spare på de forskellige steder. Og hvordan man sørger for at træffe de miljøvenlige valg, når man står over for forskellige beslutninger. Der er nemlig også på en lang række felter, at man har muligheden for at give sig selv et bedre valg, man er bare ikke klar over det inden.