Insektfanger – Jeg er så træt af kryb i mit køkken

Jeg går meget op i orden, og derfor synes jeg heller ikke det er fedt at have en masse insekter i mit køkken. jeg synes der er hvor sommer når det begynder at blive varmt, så kommer der lige pludselig mange insekter. jeg synes det er vildt ulækker, så derfor har jeg købt en insektfanger, så jeg kan undgå det. Jeg har altid haft det sådan, at jeg synes det er pinligt, når jeg får gæster på besøg, og at der så flyver alle mulige underlige insekter rundt. Når jeg får i mit køkken, så kan jeg ligefrem mærker, at det kravler underalt på mig. Jeg ved ikke helt hvor de kommer fra, men jeg har lagt mærke til, at de kommer hver gang jeg har brugt min pålægsmaskine. Jeg kan ikke helt finde ud af, hvordan det hænger sammen, for jeg spørger fr en grund rengøring af den inden jeg sætter den på plads.

Jeg har i nogen tid gået og overvejet, om det kunne være et generelt problem, med insekter omkring pålægsmaskiner. Grunden til at jeg kom til at tænke på det er ,at der for noget tid siden var en sag omkring isterningmaskine ude i forskellige restauranter. Jeg har dog ikke helt kunde finder noget.