Spar penge og byg et nyt typehus

Jeg er meget økonomisk anlagt, så da jeg sammen med mine kone skulle kigge lidt på nyt hus, så var det meget naturligt at regne lidt på hvor meget det ville komme til at koste.

Vi kiggede på en del forskellige muligheder, men en aften hvor min kone var gået i seng, der besluttede jeg mig for at regne lidt på, hvad det ville koste at bygge et nyt typehus. Det var først da jeg kom til løbende forbrugsudgifter at resultatet overraskede mig en del. Hvis man kigger på udgifter til opvarmning af sådan en bolig, så var de faktisk en hel del lavere end de var med et gammelt hus. Jeg kan huske, at den gang jeg havde lavet regnet stykket, der sad jeg lidt og tænkte over, om det nu også kunne passe. Jeg var godt klar over, at energiudgifter til et nyt hus ikke ville være så store, men jeg må ærlig erkende at jeg ikke regnede med, at det ville være så billig.

Nu tror jeg så, at min kone og jeg skal i gang med nybyggeri, for det bliver en hel del billigere i længden er jeg sikker på. Jeg har også fået min kone overbevist om, at det er den helt rigtige løsning.