Markant Reklamebureau

Markant er et moderne reklamebureau i Sydjylland, ja faktisk nærmere betegnet ligger det i Kolding, hvorfra bureauet servicerer sine kunder over hele Danmark fra. Markan Reklamebureau arbejder med mange forskellige ting, lige fra reklamefilm til tv og web, til digital markedsføring, strategier, branding og emballagedesign blot for at nævne nogle af de ting, som Markant kan hjælpe og hjælper sine kunder med.

Et af de vigtiste parametre for Markant Reklamebureau er, at de skaber resultater for kunderne. Kunderne skal jo gerne kunne se, at det arbejde der bliver lagt i PR og marketing ud mod målgruppen også kommer igen i form af de ønskede resultater. Det være sig både i form af mersalg samt et klart opsving i bevågenhed og opmærksomhed enten for et givent produkt eller en kampagne.

Som tidligere nævnt servicerer Markant kunder over hele Danmark. Man skal som eventuel ny kunde derfor ikke lade sig skræmme af, at man er beliggende i modsatte del af Danmark, hvis man gerne vil arbejde sammen med Markant. Markant har stor erfaring med at arbejde sammen med kunder over hele landet, og derfor er det ikke afstanden, der skal være den afgørende faktor, når man som kunde skal finde ud af, om Markant er det reklamebureau, der skal varetage ens fremtidige branding- og PR-strategi.

Markant Reklamebureaus kundedatabase tæller efterhånden en del, hvor mange af dem er større danske virksomheder. Nogle af de kunder er Region Syddanmark, Ewii, Frøs Herred Sparekasse, Electrolux samt Urtekram blot for at nævne nogle af de kunder, som Markant har løst kommunikationsopgaver for. Hvis man klikker sig ind på Markants hjemmeside, https://www.markant-reklamebureau.dk/cases/#kunderne, kan man læse meget mere om, hvilke opgaver Markant har løst for sine kunder samt se, hvilke andre kunder, Markant også har hjulpet.