Vi skal alle sammen passe på vores miljø

Grøn omstilling

I Danmarks omlægger vi energiforbruget fra fossilt brændsel til vedvarende energiformer – olie, kul og naturgas skal udskiftes med vedvarende energi. Vi skal alle støtte op om den grønne omstilling, og Ekman vil meget gerne hjælpe jer med at gå forrest.

træpiller 6 mm løs vægt

Står du og mangler træpiller, så bør du kontakte en af Ekman Danmark’s mange forhandlere. De har også en web-shop,
hvor du let og bekvemt kan bestille dine træpiller, prøv f.eks den lille Mini Sol , som er træpiller 6 mm løs vægt, fåes også i 11kg sæk i HP-Kvalitet, det har aldrig været lettere. Køb Dansk produceret HP-Kvalitet træpiller. De fleste HP-Kvalitet træpiller produceres stadig på deres fabrik i Vildbjerg. Træpillerne fra Vildbjerg produceres af rene tørre træspåner og savsmuld, som er et spildprodukt fra de danske vindue- og møbelproducenter samt danske savværker.

Ekman Danmark er ejet af Ekman & Co AB, som er en af verdens førende salgs- og marketingorganisationer inden for bioenergi og andre skovrelateret produkter, samt recycling af papir, plastik og metal. Ekman har siden 1802 været en støt voksende aktør indenfor skovprodukter og har over to århundreder udviklet sig til at være en global aktør med mere end 40 kontorer verden over.

Alle opgaver koordineres fra Göteborg, Miami og Hong Kong. Egne salgskontorer sikrer en stærk tilstedeværelse i hele verden i tæt samarbejde med et internationalt netværk af partnere og repræsentanter. I Danmark er træpiller & flis i fokus, og Ekman driver en træpille fabrik i Vildbjerg nær Herning og er markedsleder i Danmark. Deres træpiller lever altid op til de aftalte specifikationer, og deres forsynings setup, sikrer at der altid er træpiller på lager. Ekman står gerne på mål for præcist at levere den mængde brændsel, du har brug for. Uanset om du producerer varme, damp til opvarmning eller proces, så sørger de for, at du altid har den mængde brændsel, du skal bruge – og lidt til!