Nemme billetter

NP Entertainment er stedet, hvis man gerne vil købe et fleksibelt billetsystem. Et billetsystem kan eksempelvis bruges i den lokale bankoforening, ligesom det kan bruges til større og mindre arrangementer. Billetsystem fra NP Entertainment kan tilpasses på flere forskellige måder, alt efter de behov man som kunde måtte have. Fælles for dem alle er, at man med et billetsystem fra NP Entertainment køber en løsning, hvor billetterne kan udstedes direkte fra firmaets kasse. Ved at man som virksomhed eller som arrangør selv kan udstede billetter fra sin kasse, kan man dels holde øje med, hvor mange billetter der sælges, samtidig med at man også spare det eventuelle gebyr, man ellers skal betale, hvis man vælger en onlineløsning hos en sekundær udbyder af billetsalg. Man slipper således for mellemmanden og kan selv udstede sine billetter.

Selvom man selv udsteder billetterne, har gæsterne eller de besøgende stadig muligheden for, at de kan købe og booke billetterne enten fra deres pc eller via en mobil eller tablet. Det er således en fleksibel løsning, som man kender det fra når man for eksempel skal i biografen. Det smarte ved systemet fra NP Entertainment er, at alle bookings og salg synkroniserer sig op mod en og samme database eller server, hvorved man kan se, hvor mange billetter, der er solgt. Det er uanset, om billetterne er solgt fysisk eller via nettet. Ydermere kan der tilbydes en BI-rapportering, hvor man kan analyserer på salg, omsætning med videre.

Udover selve billetdelen tilbyder NP Entertainment også, at man kan tilkøbe en billetscanner. Det vil altså sige, at når man som besøgende kommer frem og skal have tjekket billetten, så kan dette gøres fuld-elektronisk via en scanner. Det sparer både tid og penge, og gør det nemt for de besøgende at komme igennem ‘billetlugen’.