Ville ønske de lavede Phister & Philina børnetøj i voksenstørrelse

Som tekstil designer er jeg meget interesseret i mønstret stof, og jeg lader mig ofte inspirere af mønstre fra børnetøj. Især mærker som Phister & Philina børnetøj og Aya Naya børnetøj, er virkelig inspirerende. De mikser og matcher på alle måder.
Når jeg ser på farvepalettens inspiration, falder jeg helt i staver over børnetøj fra Molo, især kombinationen af foto på tekstil blandet med fx. stjerner og regnbuefarver. Gad vide om de nogen sinde laver en kollektion, der ikke hedder børnetøj fra Molo, men Molo tøj til voksne.
Hos Aya Naya børnetøj har de også lavet hårbånd og elastikker i en skøn hæklet kvalitet, der oser af gamle dage og romantik. Stik modsat, tangerende til den lidt rå tekstil sti,l er børnetøj fra Ticket, der har en snert af humor. Man kan for eksempel købe et sæt joggingtøj til drenge, der ligner en lille fangedragt, se selv online.
Jeg har erhvervet noget stof som jeg tror er restsalg fra Phister & Philina børnetøj kollektionen 2008, som jeg vil sy en ballonkjole til mig selv af og broderer noget på tværs hen over brystet. Inspireret af børnetøj fra Ticket med skriften og det specielle fra stoffet fra P & P. det skal nok blive godt. Jeg lægger et billede ud på min facebook profil så I kan se det, når jeg er færdig med projektet.