Sælg malerier og din mobil på nettet

Hvis du er kunstner er det en god ide at sælg malerier, ellers er der jo ikke meget ved at være kunstner. Men det er jo lige meget hvad man laver, hvis man vil have nogle penge og ikke har noget arbejde, kan det nogen gange være at man er nødsaget til at sælge nogle ting. Sælg malerier på nettet hvis du er kunstner, hvis ikke kan du jo sælge dine ting alligevel og tjene lidt ekstra penge på at gøre andet end sælg malerier på nettet.

Du har sikkert en gammel cykel stående som du ikke bruger mere, det har de fleste jeg kender i hvert fald og hvorfor så ikke sælg cykel i stedet for at lade den samle støb. Det er nemt at sælg cykel på nettet, man skal bare have nogle gode billeder af den og så ellers få skrevet en god tekst om den, så kører det som det skal. Du kan dog også sælge noget som de fleste har liggende, det kunne være at du skal sælg mobil, de fleste mennesker har nemlig en stak mobiler liggende ovre i skuffen uden at få dem brugt eller givet videre. Men hvorfor ikke sælg mobil og få penge for dem i stedet for at lade dem gå tabt.

Du kan også gøre det at du tømmer din bogreol og kommer i gang med at sælg bøger, det er nemt og koster dig intet, nej tvært i mod, så får du solgt noget og får nogle penge på lommen når du sælg bøger på nettet, det er nemt og gratis hvis du gør det, de rigtige steder. Hvis du ikke har nogen bøger du kan sælge, så er der nok ikke meget tilbage at komme efter.

Lige nu er det tiden for at sælg båd, langt de fleste som har en båd overvejer lige om de skal beholde deres båd en sæson mere eller om de skal sælg båd mens det er forår. Det er dog de færreste der ved at det er bedst at sælg båd om sommeren og ikke om foråret, men det må jeg fortælle om en anden gang. Sælg båd på nettet hvis du vil gøre det sådan at du får mest ud af det, og ikke forhandleren.