Welcomehome.dk

Uanset om man skal afholde et lille eller et stort mødevent, så er det alfa og omega, at der er sammenhæng mellem det tematiske for mødet og eventet samt det brand, som virksomheden har. Vil man gerne slippe for at stå med planlægning af sine events eller sågar et Kundearrangement selv, så kan man overlade alt der har med mødeplanlægning at gøre til et afde mange Eventbureauer København.

Eventfirma København er eksempelvis det danske bureau og eventfirma Welcomehome.dk Welcomehome.dk møder sine kunder med innovation, kreativitet og en sans for at styre både konceptudvikling, produktion og logistik, så man som kunde kan koncentrere sig om det vigtigste, sine gæster til eventet.

Det kan være en stor mundfuld, når man skal arrangere et event. Det kan eksempelvis være, at man som virksomhed gerne vil lave et uforglemmeligt kickoff for sine medarbejdere, eller man som virksomhed gerne vil invitere sine kunder med indenfor til launch af et nyt produkt. Ja faktisk er mulighederne uendelige, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Welcomehome.dk beskæftiger sig indenfor 4 kerneområder, som de kalder ‘meeting design’, ‘creative’, ‘logistics’ og ‘production’. Bag hvert kerneområde ligger der således masser af muligheder og erfaring, som tilsammen udgør, hvad der kan gøre det næste event intet mindre end formidabelt.

Der er en del af de store danske virksomheder, der allerede har gjort brug af Welcomehome.dk, og det vidner om, at Welcomehome.dk står for kvalitet og noget specielt. Eksempelvis laver Welcomehome.dk prisuddelinger, ligesom de kan agere filmproduktion, hvis man gerne vil have filmet sit medarbejderarrangement i virksomheden. Som sagt er mulighederne uendeligt, og har man lyst til at se mere af, hvad Welcomehome.dk kan tilbyde, kan man med rette gå ind på welcomehome.dk