Håret er en del af vores identitet

Få langt og fyldigt hår nu

Håret er noget af det vigtigste for udseendet. Det gælder uanset om man er mand eller kvinde. Mange mænd er kede af det, når tindingerne kryber op mod solen, eller månen bliver for stor. Heldigvis er der gået stor mode i at barbere issen helt kort, og det nyder mange mænd godt af. De fleste kvinder derimod ønsker sig et langt og fyldigt hår. Dette er dog ikke alle forundt. Specielt ikke her i de skandinaviske egne med det finere og tyndere hår, der pryder mangen et hoved. Sydpå er de fleste derimod forundt at have et tykkere hår. I de seneste hår er der kommet hjælp i form af hår extensions, der fås både i kunstigt og ægte menneskehår. Hos Avezu sælger de flere forskellige slags extensions. Se udvalget her

Forskellig slag extensions

Avezu er leveringsdygtig i ægte hair extensions og plejeprodukter. På deres hjemmeside har de uploadet påsætningsguides, så man med lidt øvelse kan lære at påsætte extensions selv. Alle exensions er lavet af rent luksus Remy Human Hair. Af forskellige extensions sælger de hot fusions, cold fusions, clips samt tape extensions. Tape extensions er til det tyndere og kortere hår, hvor man ønsker mere fylde og længde. Påsætningen tager typisk længere tid end ved clipsmetoden, men tape extensions kan stadig genbruges. Hot fusions er til allerede langt hår, hvor man ønsker mere fylde eller endnu længere hår. Ønsker man kun at anvende extensions indimellem, så er clips extensions en mulighed. Det tager ikke lang tid at sætte i og er let at tage ud. 

Bliv din egen frisør

Du kan hos Avezu selv lære at sætte extensions i. Avezu afholder kurser, der afsluttes med et kursusbevis. De er sikre i deres stil og ved, hvilke produkter der skal bruges i de forskellige situationer. Extensions fra Avezu skader ikke håret, men det kan være en fordel at købe den rigtige type extension til den gældende hårtype. Man skal dog regne med, at der smutter lidt hår med ud, når man fjerner extensions. Dette skyldes den naturlige fældning, der sidder fast, samt lidt hår, der bliver rykket med ud. Man kan uden problemer bruge krøllejern, glattejern og føntørre sammen med extensions, da alle produkterne hos Avezu er lavet af ægte menneskehår. Man skal dog være opmærksom på at holde de varme redskaber under 185 grader i alt slags hår, da de udtørrer håret.