Håret er en del af vores identitet

Hårtab er en skræmmende og foruroligende oplevelse for en kvinde, da håret for mange er en stor del af deres identitet. Skaldethed hos mænd er så almindeligt, at vi knap nok lægger mærke til det. Men når en kvinde begynder at tabe håret, kan det være meget foruroligende.

Se udvalget her

Avezu leverer kvalitets hår extensions i flere metoder. Alle deres påsætnings metoder indeholder 100% ægte luksus Remy Human Hair af bedste kvalitet 5A+ og 6+, og er nøje udvalgte af dygtige agenter fra de steder i verden, hvor håret for tiden opfylder de høje krav, som kunderne konstant efterspørger. Du er i trygge hænder, når du handler hos Avezu.

Hot fusion extensions – Perfekt til dig med langt hår

Hot fusion er til dig med langt hår, der ønsker mere fylde eller længde. Nail hair systemet giver dig mulighed for et væld af frisurer, fordi det opfører sig som dit eget hår. Håret kræver dog en del pleje. Det tager ca. 2 til 3 timer at påsætte i helt hår.

Tape on hair extensions – skjul tyndt og fint hår

Tape extensions er til dig, der har tyndt og kortere hår og kan lide at have det hængende løst. Tape on hair, også kaldt skin weft, kræver en del pleje men kan rykkes op og bruges igen. Det tager ca. 0,5 ? 1 time at påsætte i helt hår.

Maskinsyet hår trenser – perfekt til kortere hår

Trensehår er til dig, der i forvejen har et tyndt og kortere hår og kan lide at have det hængende løst. Trensen også kaldt weft hair håret kræver en del pleje men kan rykkes op og genbruges. Det tager cirka 1,5 – 2 timer at påsætte i helt hår.

Alm Clips in extensions og Volume clips extensions one pieces

Avezu clips on hair er til dig, der ind i mellem ønsker længde og fylde. Det er let at sætte på og tage ud af håret igen, og giver mulighed for at få en ny frisure hver dag. Du kan bruge håret igen og igen, og kræver minimal pleje. Det tager cirka 5 minutter at påsætte i helt hår.